Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Реєстр великих платників податків на 2022 рік налічує 1341 платника

, опубліковано 07 жовтня 2021 о 12:17

Головне управління ДПС у Київській області інформує, що ДПС  затвердила Реєстр великих платників податків на 2022 рік та закріпила великих платників податків за міжрегіональними управліннями ДПС по роботі з великими платниками податків.

До Реєстру великих платників податків на 2022 рік включено 1341 платника.

Реєстр великих платників податків на 2022 рік оприлюднено у формі відкритих даних на Порталі відкритих даних  Єдиного державного веб-порталу відкритих даних на веб-порталі  ДПС у банері «Відкриті дані».

Нагадуємо, що під великими платниками податків розуміються юридичні особи або постійні представництва нерезидентів на території України, у яких обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує еквівалент 50 мільйонів євро, визначений за середньозваженим офіційним курсом Національного банку України за той самий період, або загальна сума податків, зборів, платежів, сплачених до Державного бюджету України, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, крім митних платежів, за такий самий період перевищує еквівалент 1,5 мільйона євро, визначений за середньозваженим офіційним курсом Національного банку України за той самий період - п.п. 14.1.24 п. 14.1 ст. 14 розд. I Податкового кодексу України.