Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини приймали у гостях студентів коледжу економіки та права Державного податкового університету

, опубліковано 18 жовтня 2021 о 11:50

Податківці Київщини приймали у гостях студентів коледжу економіки та права Державного податкового університету.

Говорили про те, як наповнюється бюджет країни, про бюджетоформуючі податки. Окремо Анна Топка, начальник управління моніторингу доходів бюджету розповіла про надходження до місцевих бюджетів в рамках децентралізації, а також детально презентувала паспорт Бучанського району, де, власне, мешкають студенти коледжу.

Начальник управління супроводження судових справ Дмитро Павлович розповідав про основні аспекти роботи, а  також забезпечення представництва податкового органу в судових процесах.

Говорили і про можливості повернути частину коштів, витрачених на оплату навчання, зокрема, про податкову знижку. Про це розповів заступник начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб Олександр Лісовол.   

Про те, як громадяни можуть самостійно контролювати надходження до бюджету, зокрема, отримання касових чеків при здійсненні покупки, розповів заступник начальника відділу фактичних перевірок Валерій Герасимов. І на завершення зустрічі студенти відвідали Центр обслуговування платників, де дізналися про податкові сервіси для громадян та підприємців, а також електронний кабінет платника податків. Про це детально розповіла начальник управління електронних сервісів Вікторія Куценко.

Коментуючи зустріч, заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Валерія Буділовська зазначила, що податкова служба  відкрита для того, щоб студенти фахових закладів освіти набували досвіду та знань безпосередньо від фахівців податкової служби у процесі проходження практики під час навчання, а згодом застосовували отриманні знання вже безпосередньо на робочих місцях у податковій службі.