Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась зустріч із міським головою Бучі

, опубліковано 11 листопада 2021 о 12:59

Резерви наповнення місцевих бюджетів задля забезпечення соціально-економічної стабільності та подальшого розвитку громад, наразі ураховуючи карантинне сьогодення нашої країни, як ніколи на часі.

Саме з цією метою в Головному управлінні ДПС У Київській області відбулась зустріч за участю заступника начальника податкової Київщини Михайла Огерука із міським головою Бучі Анатолієм Федоруком.

Зокрема на зустрічі обговорено питання консолідації зусиль та вжиття спільних заходів, спрямованих на стягнення сум заборгованостей перед бюджетом, що нині мають суб’єкти господарювання різних форм власності Бучанщини.

"Ми переконані, що співпраця органів державної влади та представників місцевого самоврядування, взаємна зацікавленість та конструктивний пошук важелів впливу на платників податків-боржників, а також загального підвищення податкової культури населення Київської області, є однією із обов’язкових умов комфортного життя кожного жителя громади" - підкреслив заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Михайло Огерук.