Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Де можна отримати виписку (інформацію) про реєстраційні дані ФОП та ЮО

, опубліковано 12 січня 2022 о 13:45

Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що виписка чи витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (далі - ЄДР) у паперовій формі надаються за запитом про надання виписки з ЄДР, про надання витягу з ЄДР заявника, шляхом звернення до уповноваженого суб’єкта державної реєстрації, центру надання адміністративних послуг або нотаріуса. Безоплатний доступ до актуальних на момент запиту відомостей ЄДР забезпечується через офіційний вебсайт розпорядника ЄДР шляхом їх пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування.

Уповноваженою особою суб’єкта державної реєстрації є посадова особа чи особа, яка перебуває у трудових відносинах із суб’єктом державної реєстрації, що відповідно до законодавства отримала ідентифікатор доступу до ЄДР виключно для цілей прийняття запиту та видачі витягу з ЄДР або документів, що містяться в реєстраційній справі, у паперовій формі, а у випадку надання виписки з ЄДР – посадова особа територіального органу Міністерства юстиції України;

Центр надання адміністративних послуг - утворений відповідно до Закону України від 06.09.2012  № 5203-VI «Про адміністративні послуги» центр надання адміністративних послуг.

Крім того, безоплатний доступ до актуальних на момент запиту відомостей ЄДР забезпечується через офіційний вебсайт розпорядника ЄДР шляхом їх пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування.

Детальна інформація щодо отримання відомостей з ЄДР наявна на вебсайті Міністерства юстиції України (https //usr.minjust.gov.ua). Вхід здійснюється після ідентифікації особи із використанням кваліфікованого електронного підпису.