Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині відновлено роботу майже всіх ДПІ

опубліковано 18 квітня 2022 о 14:47

Шановні платники податків!

Наразі ми відновили роботу майже всіх ДПІ на території Київської області, які надають адміністративні послуги. Звертаємо увагу, що з урахуванням ситуації, що склалася в окремих районах Київщини, не працюють Центри обслуговування платників наступних ДПІ Головного управління ДПС у Київській області: Ірпінська, Бородянська, Васильківська, Києво-Святошинська та Макарівська. Решта Державних податкових інспекцій працює у звичайному режимі за таким графіком: понеділок-четвер з 08:00 по 17:00, перерва з 12:00 по 12:45; п'ятниця з 08:00 по 15:45; перерва з 12:00 по 12:45.   

Звертаємо увагу, що сервісне обслуговування, зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків в умовах дії правового режиму воєнного стану.

Також платники податків можуть скористатися електронними сервісами ДПС та Електронним кабінетом, які працюють з певними обмеженнями, що зумовлено необхідністю захисту прав платників.

Отримати інформаційно-довідкові послуги та консультації у Контакт-центрі ДПС можна за тел.: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів). Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +380 44 454 16 13.

Фахівці Головного управління ДПС у Київській області продовжують надавати консультації у режимі "гарячих ліній" https://kyivobl.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/579393.html