Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч із керівниками територіальних громад з питання наповнення місцевих бюджетів відбулася в ГУ ДПС у Київській області

, опубліковано 10 червня 2022 о 12:30

У Головному управлінні ДПС у Київській області відбулася робоча онлайн-зустріч податківців  з очільниками територіальних громад  Київщини. Захід відбувся під головуванням заступника начальника Дениса Гергі. 

Звичайно, наразі питання наповнення дохідної частини  місцевих бюджетів набуло ще більшої актуальності та турбує  всіх учасників зустрічі: як  податківців, так і  представників громад регіону. Саме тому заступник начальника ГУ ДПС області Денис Гергі, окреслюючи важливість наповнення місцевих бюджетів, наголосив на необхідності тісної взаємодії з органами місцевого самоврядування. Обговорили також взаємодію податкової служби з органами  місцевого самоврядування у контексті обміну інформацією щодо боржників, а також сплату 5% акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизних товарів. Говорили і зміни в законодавстві щодо сплати плати за землю та податку на нерухомість, а також детально зупинились на  особливостях законодавчих змін в частині оподаткування фізичних та юридичних осіб на період дії воєнного стану.