Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головні управління ДПС у Київській області та Держпраці продовжують співпрацю

, опубліковано 03 серпня 2022 о 12:15

У Головному управлінні ДПС у Київській області відбулась спільна нарада за участі керівників та фахівців відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту, управління оподаткування фізичних осіб та начальника управління з питань праці ГУ Держпраці у Київській області Валентина Шаботинського. На меті заходу – обговорення нагальних питань, які виникають у ході проведення фактичних перевірок ДПС та оформлення відповідних матеріалів, тощо.

Під час наради обговорили досвід взаємодії ДПС та Держпраці у попередні періоди, результатом якої була позитивна динаміка  у частині легалізації праці найманих осіб.

Також на нараді учасники узгодили  механізм співпраці ДПС та Держпраці щодо проведення спільної превентивної роботи, в тому числі в ході інформаційної кампанії «Виходь на світло!» по зниженню рівня  незадекларованої праці та проведення моніторингу стану такої зайнятості у суб’єктів господарювання.

Крім цього, були обговорені особливості фіксації фактів порушень трудового законодавства, які виникають при реалізації матеріалів фактичних перевірок органами ДПС для прийняття відповідних рішень.