Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесок платників Київщини до Зведеного бюджету складає майже 26 млрд грн

, опубліковано 03 жовтня 2022 о 15:31

З початку року платники Київщини сплатили до Зведеного бюджету 25,9  млрд грн податкових платежів та зборів. Про це повідомила в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліана Козаченко. Зокрема, за наданою інформацією, Державний бюджет поповнився сумою в 11 мільярдів гривень. У свою чергу, місцеві бюджети пристоличного регіону отримали 14, 9 млрд грн. На соціальне забезпечення роботодавці Київщини спрямували 10,8 млрд грн Єдиного внеску.  

«Починаючи з липня поточного року, ми спостерігаємо відповідність надходжень до бюджету очікуваним показникам, на що вплинуло підвищення активності бізнесу Київської області у контексті максимального відновлення підприємницької діяльності на території пристоличного регіону. Ми дякуємо громадянам та підприємцям за розуміння того, що реалізація державою гарантій – у тому числі і соціальних – відбудова та розвиток країни напряму залежить від  сумлінності бізнесу, консолідації всіх зусиль у захисті економічного фронту України», - зазначила Юліана Козаченко.

Читати також: Про порушення податкового законодавства можна повідомляти за допомогою чат-бота «StopViolationBot»

Виправлення самостійно виявлених помилок у поданій податковій звітності

Раніше ми повідомляли про визначений законодавством обов’язок забезпечити приймання спеціальних платіжних засобів для здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги), включаючи суб'єктів малого підприємництва, які провадять діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг у населених пунктах з чисельністю населення від 25 тис. осіб і які відповідно до закону використовують реєстратори розрахункових операцій.