Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники єдиного податку І - ІІ груп авансовий внесок з єдиного податку за листопад мають сплатити не пізніше 18 листопада 2022 року

, опубліковано 14 листопада 2022 о 13:29

Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що у п’ятницю, 18 листопада 2022 року завершується граничний термін сплати авансових внесків з єдиного податку за листопад фізичними особами – підприємцями, що застосовують спрощену систему оподаткування та є платниками єдиного податку І - ІІ груп.

Нагадаємо, що відповідно до п.295.1 ст.295 ПКУ, платники єдиного податку І та ІІ груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.

Такі платники єдиного податку можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період (квартал, рік), але не більш як до кінця поточного звітного року.

У разі якщо сільська, селищна або міська рада приймає рішення щодо зміни раніше встановлених ставок єдиного податку, єдиний податок сплачується за такими ставками у порядку та строки, визначені п.п.12.3.4 п.12.3 ст. 12 ПКУ.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast