Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як отримати довідку про отримані доходи платнику єдиного податку

, опубліковано 06 лютого 2023 о 16:17

Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що суб’єкти господарювання - платники єдиного податку для отримання довідки про доходи мають право подати до контролюючого органу податкову декларацію за інший, ніж квартальний (річний) податковий (звітний) період, що не звільняє такого платника податку від обов'язку подання податкової декларації у строк, встановлений для квартального (річного) податкового (звітного) періоду - п. 296.8 ст. 296 Податкового кодексу України.

Для отримання довідки про отримані за звітний податковий період доходи, фізична особа  повинна подати  заяву довільної форми до контролюючого органу за основним місцем обліку.

Заява подається в один із таких способів:

- безпосередньо до контролюючого органу;

- поштою;

- засобами інформаційно-комунікаційної системи "Електронний кабінет", вхід до якої здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua (розділ "Листування з ДПС")

Довідка видається протягом 10 календарних днів.

Довідка надається поштою або безпосередньо в контролюючому органі, до якого подано заяву, у разі зазначення у заяві такого способу отримання.

Зразок заяви, що подається для отримання довідки, розміщено в підрозділі "Адміністративні послуги" розділу "Діяльність" субсайту ГУ ДПС у Київській області.

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua  

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast