Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Яким чином платник податку може отримати витяг з Реєстру платників ПДВ

, опубліковано 09 березня 2023 о 13:51

Головне управління ДПС у Київській області інформує платників податків, що відповідно до п.183.13 ст.183 Податкового кодексу України, з метою забезпечення органів державної влади та місцевого самоврядування, а також юридичних та фізичних осіб інформацією, ДПС України щоденно оприлюднює на єдиному державному реєстраційному веб-порталі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців та громадських формувань та власному офіційному веб-сайті:

- дані з Реєстру платників ПДВ із зазначенням найменування або прізвища, імені та по батькові платника ПДВ, дати податкової реєстрації, індивідуального податкового номера та терміну дії реєстрації платника ПДВ;

- інформацію про осіб, реєстрацію яких як платників ПДВ анульовано, із зазначенням індивідуальних податкових номерів, дати анулювання, причин та підстав для анулювання реєстрації.

Крім того, за запитом платника ПДВ, контролюючий орган надає безоплатно та безумовно протягом 2-ох робочих днів, що настають за днем отримання такого запиту, витяг з Реєстру, який  діє до внесення змін до Реєстру.

Такий витяг діє до внесення змін до реєстру платників податку на додану вартість. 

Для отримання витягу платник ПДВ подає Запит про отримання витягу з реєстру платників податку на додану вартість за формою № 1-ЗВР (додаток 8 до Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.11.2014 №1130).

Подати запит заявник може в один з таких способів:

- особисто платником ПДВ або через його законного представника, 

- шляхом відправлення документів поштою (рекомендованим листом),

- заповнивши заяву на отримання послуги онлайн на сайті: https://cabinet.tax.gov.ua/login. 

Всі розділи запиту підлягають заповненню.

Запит обов’язково повинен бути підписаний заявником із зазначенням дати.

Запит подається до контролюючого органу за основним місцем обліку платника податку.

Отримати витяг можна у Головних управліннях Державної податкової служби України в областях та м. Києві, а також Міжрегіональних управліннях ДПС по роботі з великими платниками податків. 

Витяг з реєстру платників податку на додану вартість заявник може отримати особисто або через законного представника, поштовим відправленням на вказану при поданні заяви адресу (рекомендованим листом) або електронною поштою чи на сайті: https://cabinet.tax.gov.ua/login

Залишаємось на зв’язку: 
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast