Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня 2023 року проведено 177 позапланових документальних перевірок платників податків Київщини

, опубліковано 06 лютого 2023 о 15:49

Управлінням податкового аудиту Головного управління  ДПС у Київській області протягом січня 2023 року здійснено 177 позапланових документальних перевірок, за результатами яких донараховано узгоджених податкових зобов’язань в сумі 20,0 млн. гривень. Із донарахованих сум до бюджету надійшло 1,9 млн. гривень. 

Крім того, в ході документальних перевірок зменшено неправомірно задеклароване  від’ємне значення об’єкту оподаткування податком на прибуток підприємств (збитки) в сумі 8,7 млн. гривень, що дозволить у майбутніх періодах упередити несплату зазначеного податку до бюджету на 1,6 млн. гривень. Також  за наслідками проведених перевірок зменшено суму ПДВ, заявлену до відшкодування з бюджету на 158,9 млн. гривень та зменшено суму від'ємного значення різниці між податковими зобов'язаннями та податковим кредитом з ПДВ у розмірі 146,1 млн. гривень. 

Крім того, за січень 2023 року проведено 99 фактичних перевірок платників податків, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, за результатами яких до порушників податкового законодавства застосовані штрафних санкцій на загальну суму 0,5 млн. гривень, з яких 0,3 млн. гривень сплачено до бюджету.

Залишаємось на зв’язку: 

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua  

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast