Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працевлаштування, інформування та практична допомога: про це на зустрічі в Борисполі

, опубліковано 25 травня 2023 о 14:45

Відбулася зустріч за участі начальника Бориспільського відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Олександра Кравченка з представниками Бориспільського міськрайонного центру зайнятості - в.о. директора Ларисою Прозоровою та заступницею директора Тетяною Максименко щодо практичної допомоги громадянам в їх працевлаштуванні, обізнаності законів та норм про працю та податкового законодавства.

В.о. директора Бориспільського міськрайонного центру зайнятості  Лариса Прозорова зазначила, що в той час, коли ворог намагається надати нищівного удару економіці нашої країни, державні програми підтримки для людей, які втратили робочі місця, надзвичайно важливі.

Під час зустрічі обговорили можливості для розвитку малого бізнесу у громадах Бориспільщини, ґрантові пропозиції для ветеранів, ВПО та осіб предпенсійного віку.

Важливим напрямком співпраці Центру зайнятості та податкової служби визначено проведення спільних семінарів та вебінарів, які допоможуть усім бажаючим розібратися у всіх тонкощах участі в ґрантовій програмі та податковому законодавстві.