Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Круглий стіл» Вишгородських податківців з представниками бізнес спільноти щодо особливості переходу на сплату податку на прибуток підприємств після використання спрощеної системи з особливостями оподаткування

, опубліковано 07 серпня 2023 о 12:02

Начальниця Вишгородського відділу  оподаткування юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Вікторія Дударенко зустрілась з платниками податків Вишгородської ТГ щодо новацій податкового законодавства в умовах воєнного стану .

Вікторія Дударенко та фахівці відділу роз’яснили присутнім основні податкові новації законодавства щодо особливості переходу на сплату податку на прибуток підприємств після використання спрощеної системи с особливостями оподаткування.

Крім того, фахівці ознайомили присутніх, що з 31 липня діє оновлена форма декларації з прибутку підприємств. Наказом від 07.06.2023 року №302 «Про затвердження Змін до додатків до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств» Мінфін оновив додаток  до декларації для приведення його у відповідність до Податкового кодексу України. Але звітувати за обновленою формою необхідно буде за 2023 рік.