Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині відбулась чергова зустріч керівників ГУ та Пенсійного фонду у Київській області

, опубліковано 29 грудня 2021 о 17:10

Забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, а також дієва співпраця із партнерами – органами державної влади, як завжди, є і було одним із головних завдань податкової служби Київщини.

Тож, напередодні новорічних свят, у ході робочої зустрічі обговорили підсумки роботи протягом поточного року року заступники начальника ГУ ДПС у Київській області Олександр Загорський, Володимир Луговський, начальник управління моніторингу доходів бюджету Анна Топка та перший заступник начальника ГУ ПФУ у Київській області  Василь Верещак.

Основним питанням для обговорення стало надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, а також дієвості заходів стягнення наявної заборгованості з даного виду платежу.

Олександр Загорський у ході зустрічі зазначив, що темп росту ЄСВ наразі становить 121%, що позитивно вплине на рівень пенсійного забезпечення та його вчасне отримання. Проте, надзвичайно важливим є розуміння кожним того, що саме від економічного зростання реального сектору економіки, легалізації трудових відносин та заробітної плати, зменшення заборгованості зі сплати єдиного і страхових внесків, залежить благо цієї верстви громадян.