Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні питання декларування податку на прибуток за І квартал 2023 року обговорили в Обухові під час зустрічі з платниками податків

, опубліковано 08 травня 2023 о 16:23

В рамках кампанії декларування податку на прибуток підприємств за І квартал 2023 року податківці Київщини продовжують здійснювати інформаційну та  консультативно-роз’яснювальну роботу з платниками податків.  Так, наприкінці минулого тижня заступник начальника Обухівського відділу податків і зборів з юридичних осіб Світлана Дубенець провела зустріч з платниками податків, під час якої обговорили актуальні питання декларування податку на прибуток за І квартал 2023 року.

У ході зустрічі платники отримали методичну допомогу щодо заповнення декларації та додатків до неї. Також говорили про причини зменшення нарахувань податку на прибуток при зростанні обсягів доходів порівняно з відповідним періодом минулого року, та визначали перспективи щодо результатів діяльності у майбутніх податкових періодах.

Під час заходу Світлана Дубенець ознайомила учасників з особливостями визначення податкових (звітних) періодів для платників податку на прибуток підприємств, які є виробниками сільськогосподарської продукції.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast


Обухівський відділу податків і зборів з юридичних
осіб управління оподаткування юридичних осіб