Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні громадяни! Подавайте декларації про майновий стан та доходи до ДПІ за допомогою електронних сервісів

опубліковано 15 лютого 2021 о 08:56

Броварська ДПІ інформує що на початок 2021 року  відсоток подання звітності в електронному вигляді склав  90,7%. Разом з цим відсоток подання звітності в електронному вигляді фізичними особами дещо нижчий і складає 82,2%.

У зв’язку з продовженням обмежувальних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV- 2, Броварська ДПІ ГУ ДПС у Київській області нагадує платникам податків – суб’єктам господарювання та громадянам  про переваги  подання звітності та отримання адміністративних послуг  в електронній формі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» (вхід здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua).

За допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» забезпечується цілодобове надання спектру безкоштовних електронних послуг без відвідування центрів обслуговування платників, забезпечується в режимі реального часу доступ до інформації з реєстрів та електронних систем.

Для інформування платників у відповідному розділі Електронного кабінету розміщуються інформаційні повідомлення стосовно максимального використання дистанційного формату спілкування з контролюючими органами.

Для надання допомоги платникам податків у розділі «Новини» відкритої частини Електронного кабінету розміщено серію відеоуроків, в яких роз’яснюється як правильно користуватися електронними сервісами.

Також, відеоуроки розміщено на веб-сайті ДПС в рубриці Головна > Медіа - центр > Новини > «ДПС розпочинає серію відеоуроків про те, як користуватися Е-сервісами» (посилання: https : //tax. gov. ua/media-tsentr/novini/412310.html).

Електронні ключі для входу до приватної частини Електронного кабінету можна отримати в режимі on-line через Privat24 (для клієнтів AT КБ Приватбанк) > Усі послуги > Бізнес > Електронний цифровий підпис, там же розміщено відеоінструкцію (посилання: https://privat24.privatbank.ua/p24/web/#acsk).

Броварська ДПІ