Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Орест Вітик: "Кількість платників податків Київщини сягнула 174,8 тисяч суб’єктів господарської діяльності"

, опубліковано 21 січня 2020 о 11:58

«Ми маємо приріст кількості платників до показника 2018 року 3,1% або 5,2 тисячі. Загалом на 01.01.2020 року кількість суб’єктів господарювання  Київщини досягла 174,8 тисяч, із них - 74,9 тисячі підприємств (організацій, установ) та 99,8 тисяч фізичних осіб – підприємців», - повідомив очільник Головного управління ДПС у Київській області Орест Вітик.

Він також підкреслив, що у порівнянні з минулорічним показником на 322 або 1,6% зросла кількість новостворених платників. В цілому за 2019 рік зареєстровано 20,1 тис. суб’єктів господарювання (3,8 тисячі юридичних та 16,2 тисяч фізичних осіб).

«Я переконаний, функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб-підприємців - ключові  аспекти у збереженні тенденції зростання кількості суб’єктів господарювання Київщини та створенню нових робочих місць. А відтак – і зростанні податкових надходжень до бюджету», - зазначив очільник податкової служби області. 

Всі новації у податковому законодавстві та основні вимоги застосування норм Податкового кодексу України доступні також на нашій офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast/