Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У рамках упередження порушень, пов’язаних з виробництвом, зберіганням, обігом та реалізацією підакцизної продукції управлінням контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Київській області проводяться фактичні перевірки суб'єктів господарювання на територі

, опубліковано 05 травня 2023 о 16:07

У рамках упередження порушень, пов’язаних з виробництвом, зберіганням, обігом та реалізацією підакцизної продукції управлінням контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Київській області проводяться фактичні перевірки суб'єктів господарювання на території Київщини.

Так, у ході проведення контрольно-перевірочних заходів на території Бучанського, Броварського та Фастівського районів встановлено та задокументовано низку порушень щодо незаконного обігу немаркованих марками акцизного податку тютюнових виробів та електронних сигарет в загальній кількості більше 2100 одиниць, орієнтовною вартістю більше 116000 грн, за що передбачаються штрафні санкції до порушників у розмірі 210 000 грн.

У результаті проведених заходів повідомлено територіальні підрозділи Національної поліції у Київській області, які склали протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 156 КУпАП, та вилучили зазначену продукцію з незаконного обігу.