Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи Броварської ДПІ за основними напрямками за січень-червень 2024 року

, опубліковано 08 липня 2024 о 11:16

В Броварській ДПІ адміністративні послуги надаються у порядку визначеному відповідним наказом ГУ ДПС у Київській області від 12.10.2023 №899 «Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг», яким затверджені інформаційні картки адміністративних послуг. В залі ЦОП оформлено стенд «Адміністративні послуги», де розміщені всі інформаційні картки та інші інформаційні матеріали та зразки документів по послугам, що надаються в ЦОП. В залі працює модератор, який допомагає платникам знайти необхідні матеріали та надає усні консультації з питань, що відносяться до компетенції ДПІ.

Головним завданням працівників Броварської ДПІ є забезпечення якісного обслуговування платників - відвідувачів ЦОП Броварської ДПІ, оперативне реагування на проблемні питання платників, вжиття заходів щодо їх упередження та  вирішення.

Протягом I півріччя 2024 року та червня місяця, працівниками Броварської ДПІ було надано всього:

9979 адміністративних послуг, в т.ч. у червні 1529, а саме :

 - 3847 видано карток реєстраційного номера облікової картки платника податків (р.н.о.к.п.п.), в т.ч. у червні 656;

- 1036  видано довідок - відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників  про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, в т.ч. у червні 134;

- 2020 - витягів з реєстру платників єдиного податку, в т.ч. у червні 239 ; 

- 175 - витягів з реєстру платників ПДВ, в т.ч. у червні 17;

- 1134- проведено реєстрацій платниками єдиного податку, в т.ч. у червні 175;

- 1041-внесено заяв про застосування спрощеної системи оподаткування від фізичних осіб-підприємців щодо змін, що містяться у реєстрі платників єдиного податку, в т.ч. у червні 188;

- 28 - довідок про доходи, в т.ч. у червні 3;

- 73 - довідки-підтвердження статусу податкового резидента України, в т.ч. у червні 5;

- 3 - довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію);

- 3 – довідки  про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи);

- 2 довідки про оплату податкових зобов’язань платником податку –резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань, в т.ч. у червні 1; 

- 312 - книг обліку розрахункових операцій, в т.ч. у червні - 56  та 210 реєстраторів  розрахункових операцій, в т.ч. у червні – 35 та 41 розрахункових книжок, в т.ч. у червні - 5.

Крім того, у першому півріччі 2024 року опрацьовано 3825 відомостей, у тому числі у червні - 578 відомостей, які надійшли з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських організацій в електронному вигляді, прийнято податкової та іншої звітності в центрі обслуговування від платників 3350 примірників за 1 півріччя, в т.ч. у червні  254 примірник.

Постійно проводиться роз’яснювальна робота з платниками податків з питань використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника». Надається практична допомога щодо подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет, листування з податковими органами в електронному вигляді та інші можливості при його використанні. 

Звертаємо увагу, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua

Інформацію з питань режиму роботи Броварської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04594) 7-20-90 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua. у розділі «Контакти».

Броварська ДПІ