Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи Тетіївської ДПІ за основними напрямками за січень-червень 2024 року

, опубліковано 08 липня 2024 о 11:52

Впровадження та розвиток електронних сервісів для суб’єктів господарювання

Станом на 01 липня 2024 року на податковому обліку в Тетіївській ДПІ ГУ ДПС у Київській області перебуває 527 юридичних осіб та 1396  фізичних осіб-підприємців.

За січень-червень 2024 року фахівцями Центру обслуговування платників Тетіївської ДПІ розглянуто 1729 звернення громадян щодо надання адміністративних послуг, з них 483 надійшло в електронній формі. Надано протягом звітного періоду 1685 адміністративних послуг в тому числі засобами телекомунікаційного зв’язку 443.

Найбільш запитуваною адміністративною послугою була видача реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспортів – надано 1017 таких послуг. Також громадяни отримали 176 довідки з державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 19 книг обліку розрахункових операцій, 33 реєстратора розрахункових операцій, 102 програмних реєстраторів розрахункових операцій. Разом з тим, зареєстровано платниками єдиного податку 111 суб’єктів підприємницької діяльності, надано 171 витягів з реєстру платників єдиного податку, 21 витягів з реєстру платників ПДВ, видано 3 довідки щодо підтвердження статусу податкового резидента. 

Протягом звітного періоду платниками податків подано 5796 податкової, фінансової та іншої звітності, із них засобами телекомунікаційного зв’язку - 5672 або 97,86%. У паперовому вигляді працівниками Центру обслуговування платників Тетіївської  ДПІ опрацьовано 124 звіти.

Платникам податків постійно надаються усні консультації, консультації в телефонному режимі в межах компетенції.

Організація роботи з платниками податків, громадськістю та засобами масової інформації

За звітний період особисті зустрічі керівництва Тетіївської ДПІ з представниками бізнес спільноти не проводилися. Протягом січня - травня запити на тримання публічної інформації, звернення громадян та запити на отримання публічної інформації не надходили. 

Тетіївська ДПІ