Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині продовжується робота з питань виявлення та запобігання корупції в рядах податківців

, опубліковано 27 квітня 2020 о 15:17

У першому кварталі 2020 року співробітники управління з питань запобігання та виявлення корупції провели 131 організаційно-роз’яснювальний захід. Зокрема, проведено 30 лекцій та семінарів для співробітників ГУ ДПС у Київській області, вжито 592 заходів з надання методичної та консультаційної допомоги, а саме: 405 консультацій (допомоги) працівникам ГУ ДПС у Київській області в заповненні декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, 43 індивідуальних консультацій, щодо дотримання антикорупційного законодавства та 144 роз’яснювальних заходи окремим структурним підрозділам ГУ ДПС у Київській області.

Також завершено перевірку одного з управлінь ГУ ДПС у Київській області з питань правомірності повернення платникам податків помилкових та/або надміру сплачених грошових зобов’язань, за результатами якої виявлено розкрадання більше 7 млн.грн. державних коштів шляхом підробки офіційних документів та внесення недостовірних відомостей в інтегровані картки платників ІТС «Податковий блок». Матеріали перевірки направлено до Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.

Всі новації у податковому законодавстві та основні вимоги застосування норм Податкового кодексу України доступні також на нашій офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast/