Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати роботи

, опубліковано 29 січня 2021 о 15:38

З метою недопущення корупційних, пов’язаних з корупцією або інших правопорушень у сфері службової діяльності працівниками ГУ ДПС у Київській області упродовж 2020 року організовано та проведено 741 організаційно-роз’яснювальних заходів (лекційні заняття, розміщення публікацій у засобах масової інформації, публікацій в мережні Інтернет, офіційному вебпорталі).

Проведено 1070 заходів із надання методичної та консультаційної допомоги окремим працівникам і структурним підрозділам ГУ ДПС, у тому числі 713 в заповненні декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Врегульовано 187 конфліктів інтересів, що виникли в діяльності працівників ГУ ДПС.

З початку 2020 року співробітниками управління з питань запобігання та виявлення корупції виявлено та припинено 55 фактів недодержання або порушення вимог, встановлених Законом України «Про запобігання корупції», у тому числі 4 факти недодержання Правил етичної поведінки.

Стосовно службових осіб ГУ ДПС у 2020 році проведено (взято участь у проведенні) 37 перевірок щодо ймовірної причетності їх до скоєння корупційних та пов’язаних із корупцією правопорушень. За результатами перевірок до дисциплінарної відповідальності притягнуто 14 працівників ГУ ДПС та 3 матеріали перевірок направлено до спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції та правоохоронних органів для розгляду та прийняття рішення у межах компетенції.

Упродовж 2020 року отримано та розглянуто 24 повідомлення щодо причетності працівників ГУ ДПС до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень. У 16 випадках інформація не знайшла свого підтвердження. Проте, факти можливих неправомірних дій працівників ГУ ДПС, викладені у 8 повідомленнях, підтвердилися. За результатами перевірок
5 звернень, відповідні матеріали направлено до спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції та правоохоронних органів для розгляду та прийняття рішення у межах компетенції.

Управління з питань запобігання та виявлення корупції звертає увагу громадян та суб’єктів господарювання Київщини, що повідомляти про ймовірні корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб Головного управління ДПС у Київській області можливо будь-яким зручним способом:

- з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: 03151, м. Київ, вул. Народного ополчення, 5а;

- на електронну поштову скриньку управління з питань запобігання та виявлення корупції: kyivobl.nupzvk@tax.gov.ua;

- засобами телекомунікації через Контакт-центр Інформаційно-довідкового департаменту ДПС за телефоном 0800-501-007 (обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4»).