Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги суб’єктів декларування!

, опубліковано 10 січня 2023 о 15:05

Управління з питань запобігання та виявлення корупції інформує, що Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) оновлено функцію в Реєстрі декларацій «Дані для декларації».

Тепер можливо отримати майже всю необхідну інформацію для заповнення декларації за різні періоди, зокрема переглянути не лише інформацію про ваші об’єкти нерухомості, об’єкти незавершеного будівництва, автомобілі, спадщину чи наявні обтяження рухомого майна, але й ваші доходи.

Реєстри, з яких надається інформація: Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, Державний земельний кадастр, Єдиний державний реєстр транспортних засобів, Державний реєстр обтяжень рухомого майна, Державний реєстр фізичних осіб - платників податків та Спадковий реєстр.

У зв’язку із внесеними змінами до Реєстру декларацій, збільшилася кількість інформації та підвищилася її актуальність, тому змінився час на обробку запиту.

До інформації додані корисні посилання на джерела інформації, де суб’єкт декларування може самостійно переглянути інформацію про свої активи й доходи.

Додані активні посилання на актуальні роз’яснення НАЗК щодо правил заповнення окремих полів декларації.