Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні платники податків!

, опубліковано 20 квітня 2023 о 13:48

Здійснення благодійної допомоги Збройним силам України та Силам територіальної оборони стало об'єктом маніпуляцій з боку шахраїв. Так, стало відомо, що на Київщині ділки звертаються до суб'єктів господарювання з наполегливою вимогою фінансово допомогти ЗСУ та ТрО. Шахраї описують можливий перебіг подій таким чином: якщо суб'єкт господарювання не бере участь у здійсненні будь-якої допомоги ЗСУ або Силам територіальної оборони, для податківців це може стати підставою для першочергового проведення перевірки. 

Питання підтримки та надання допомоги є добровільною справою та свідомим волевиявленням та у жодний спосіб не може стати підставою для здійснення контрольно-перевірочної роботи. Наголошуємо, що Податкова служба діє в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. 

Якщо до вас звертаються з подібними пропозиціями або вам відомо про такі факти, просимо повідомити ГУ ДПС у Київській області за номером телефону (044) 200-37-82 або на електронну пошту kyivobl.nupzvk@tax.gov.ua