Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ГУ ДПС у Київській області від 09.06.2021 №524 "Про внесення змін до складу Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області"

опубліковано 09 червня 2021 о 11:38

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

від 09.06.2021                                                           №524

Про внесення змін до складу Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області

Відповіднодо пункту 17 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від  03 листопада  2010  № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», членство в громадській раді припиняється без прийняття рішення громадської ради у разі обрання члена громадської ради народним депутатом України, депутатом Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевої ради. Враховуючи те, що член Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області Хотенко Олена Анатоліївна набула повноважень депутата Рівненської міської ради, та звернення громадської організації «Білоцерківська Січ» від 24.03.2021 №24/03/2021 про делегування до складу Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області Гришка Руслана Юрійовича, беручи до уваги рішення Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області (протокол №4 засідання Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області від 31.05.2021 року) 

НАКАЗУЮ: 

1. Внести до наказу ГУ ДПС у Київській області від 26.10.2020 № 1632 «Про затвердження персонального складу Громадської ради при Головному управлінні

ДПС у Київській області» такі зміни:

1.1. Вивести зі складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Київській області Хотенко Олену Анатоліївну, представника громадської організації «Інститут податкових реформ».

1.2. Ввести до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Київській області Гришка Руслана Юрійовича, представника громадської організації «Білоцерківська Січ».

2. Управлінню інформаційної взаємодії (Різник Вікторія) забезпечити оприлюднення цього наказу на субсайті ГУ ДПС у Київській області офіційного вебпорталу ДПС.

Термін – протягом трьох робочих днів. 

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

В.о. начальника                                                             Олександр ЗАГОРСЬКИЙ