Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Важливо! Подання заяв для участі в установчих зборах для формування складу Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області перенесено

опубліковано 23 березня 2021 о 11:19

Головне управління ДПС у Київській області у зв’язку з оголошенням в Україні карантину,   відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та з метою запобігання поширення вірусу COVID-19,  повідомляє про пролонгування (перенесення) здійснення заходів щодо формування Громадської  ради при Головному управлінні ДПС у Київській області.

Подання заяв для участі в установчих зборах для формування складу Громадської  ради при ГУ ДПС у Київській області з пакетами документів, які передбачені п.10 Типового Положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24.04.2019 р. №353), переноситься на період після закінчення карантину.

Про кінцевий термін приймання документів для участі в установчих зборах для формування складу Громадської  ради при Головному управлінні ДПС у Київській області  буде повідомлено додатково.