Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Київській області відбулось чергове засідання Громадської ради

опубліковано 04 березня 2021 о 11:01

03 березня 2021 року у Головному  управлінні ДПС у Київській області відбулось чергове засідання Громадської ради.

Участь у заході взяли голова Громадської ради Іван  Шилов, члени ради та керівний склад ГУ ДПС у Київській області.

Засідання розпочав голова ради - Іван Шилов, який ознайомив учасників із порядком денним  та розповів про діяльність усіх членів Громадської ради.

Начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова інформувала про підсумки роботи органів ГУ ДПС у Київській області  за січень-лютий 2021 року.

Питання щодо  зниження ставки ПДВ  з постачання окремих видів сільськогосподарської продукції з 01 березня 2021 року до 14 % перед учасникам зібрання висвітлив заступник начальника управління з питань виявлення та  опрацювання податкових ризиків Данило Євсеєв, а з новинами у нарахуванні та поданні звітності з єдиного внеску, впровадженими з  01 січня 2021 року  ознайомила заступник начальника відділу адміністрування ПДФО та єдиного внеску Алла Носовська.

Про цьогорічну кампанію декларування  громадянами доходів, отриманих у 2020 році розповіла заступник начальника управління адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Анна Топка.

Заступник начальника відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління податкового аудиту Валерій Герасимов інформував про зміни у застосуванні РРО/ПРРО, скасування «кешбеку», лібералізацію штрафних санкцій.

Під час засідання члени Громадської ради активно  обговорювали кожне питання та ставили запитання доповідачам.

Підбиваючи підсумки засідання Іван Шилов подякував всім учасникам  за співпрацю та конструктивний діалог.