Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оглядова екскурсія центром обслуговування платників на Білоцерківщині

опубліковано 14 листопада 2019 о 13:49

Знання бюджетно-податкової політики держави, механізмів оподаткування, елементів податку є необхідними складовими економічної культури особистості, що дають змогу зрозуміти основні закони економічного розвитку.З метою доведення цих знань до молоді, керівництво Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області приділяє значну увагу заходам для студентів та школярів навчальних закладів Білоцерківщини.

Днями, до центру обслуговування платників завітали студенти першого та другого курсів Технолого - економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету освітньо-професійної програми «Економіка».

Начальниця Білоцерківської ДПІ Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Наталія Коновал коротко ознайомила студентів з основними напрямками роботи податківців та структурою загальнодержавних і місцевих податків. Не менш цікавим для молоді стало роз’яснення порядку отримання відшкодуваннясуми коштів, сплачених на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти.

На завершення зустрічі, Наталія Коновал провела екскурсію сучасним центром та розповіла про основні адміністративні послуги, які можна отримати безпосередньо у Центрах обслуговування платників за адресою проживання фізичних осіб або місцезнаходженням юридичних осіб.

Білоцерківського управління