Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини продовжують цикл онлайн лекцій для здобувачів освіти у вищих навчальних закладах пристоличного регіону

опубліковано 27 квітня 2021 о 16:53

Податківці Київщини продовжують цикл онлайн лекцій для здобувачів освіти у вищих навчальних закладах пристоличного регіону. Цього разу розповідали студентам 2 та 3 курсів Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України про можливість повернути частину грошей, сплачених за навчання, в рамках кампанії декларування доходів - 2021.

Заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Володимир Луговський та заступник начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб Анна Топка поділилися з молоддю тонкощами реалізації Кампанії декларування доходів громадян, а також детально відповіли на актуальні нині питання для студентів стосовно порядку отримання податкової знижки за навчання.
«Спілкування з майбутніми податківцями надзвичайно важливе. Одним із наших пріоритетних завдань як практиків із досвідом роботи у сфері сплати та збору податків, – ділитися отриманим за роки роботи досвідом, а крім того – намагатися виховати повагу та любов до майбутньої професії», – зазначив Володимир Луговський.