Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар-практикум в Обухівській ДПІ

опубліковано 12 травня 2021 о 08:43

11 травня 2021 року в Обухівській  Державній податковій інспекції ГУ ДПС у Київській області відбувся семінар – практикум для платників податків на тему: «Електронний кабінет платника податків».

Семінар-практикум провела начальник Обухівської ДПІ Світлана БЄЛЯЄВА. Вона наголосила, що безконтактний спосіб взаємодії платників податків та Державної податкової служби є особливо актуальним у період карантинних обмежень. Подаючи звітність в електронному вигляді, громадяни позбавляють себе потенційних ризиків зараження на COVID-19.

Інформацію щодо подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку  можна отримати на офіційному вебпорталі ДПС України на головній сторінці у розділі «Електронна звітність».

Начальник інспекції акцентувала увагу присутніх, що про всі новації податкового законодавства можна дізнатися на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast та на телеграм-каналі ДПС https://t.me/tax_gov_ua.

Фахівці податкової інспекції показали присутнім на прикладі заповнення податкової та іншої звітності, а також відповіли на запитання учасників семінару.

Обухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області