Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сквирщина: Практикум – тренінг про види адміністративних послуг

опубліковано 08 червня 2021 о 13:32

Днями у Сквирській ДПІ ГУ ДПС у Київській області проведено практикум–тренінг для платників податків. Цього разу податківці ознайомили присутніх із видами адміністративних послуг, які надаються в Центрі обслуговування платників та порядком їх отримання.

На початку заходу, очільниця Сквирської ДПІ Лариса Марченко зазначила, що Центр обслуговування платників створено з метою забезпечення виконання вимог Закону України від 6 вересня 2012 року № 5203-VI «Про адміністративні послуги» та для надання послуг і сервісів фізичним та юридичним особам, які звертаються за отриманням таких послуг. Це постійно діючий робочий орган Сквирської ДПІ, у якому фахівці податкової служби надають адміністративні послуги та консультації, а також приймають звітність, вхідну кореспонденцію тощо. В ЦОП створено належні умови для обслуговування платників податків та громадян, які можуть тут отримати консультацію з питань, які належать до компетенції органів Державної податкової служби.

Фахівці державної податкової інспекції ознайомили присутніх із переліком адміністративних послуг, які надаються безоплатно відвідувачам, термінами їх отримання, порядком подання заяв та зразками їх заповнення. Детально зупинилися на порядку отримання адміністративних послуг в електронному вигляді.

Сквирська ДПІ

ГУ ДПС у Київській області