Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Обухівській ДПІ відбувся вебінар щодо користування електронним кабінетом платника

опубліковано 09 червня 2021 о 13:38

Питання функціонування електронного кабінету платника, його переваги та подання звітності в електронному вигляді стало темою для вебінару, проведеного 09.06.2021 фахівцями Обухівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області. Участь у заходів взяв в.о. заступника начальника Денис Гергі.

Під час спілкування з громадянами та суб’єктами господарювання, які долучились до вебінару, надано докладні роз’яснення актуальних питань від платників податків щодо порядку подання податкової звітності в електронному вигляді, інформацію яку можна отримати завдяки електронним сервісам, отримання відомостей з ДРФО про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді та інші.

В. о. заступника начальника ГУ ДПС у Київській області Денис Гергі, зокрема, зазначив: «Наш пріоритет як сервісної служби – це забезпечення доступних і якісних послуг для кожного громадянина. Ми постійно працюємо над збільшенням кількості електронних сервісів, у першу чергу, для економії часу платника податків. Перелік послуг та податкової інформації, яку можна отримати дистанційно, розміщено як на офіційному вебпорталі ДПС, так і на субсайтах головних управлінь ДПС у регіонах. А для того, щоб зробити користування Електронним кабінетом швидким та зручним, фахівцями податкової служби постійно здійснюється роз’яснення його функціоналу у форматі відеоінструкцій, вебінарів тощо».