Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар – практикум в Яготині – цікаво і корисно

опубліковано 25 червня 2021 о 11:46

Вчора в Яготинській ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбувся семінар – практикум на тему «Подання звітності в електронному вигляді», за участі начальниці Яготинської ДПІ  Валентини Коновал, СДІ Яготинської ДПІ  Світлани Русиної  та фізичних осіб.

Валентина Коновал, яка відкрила семінар-практикум з інформаці про подання звітності в електронному вигляді,  навела ряд переваг застосуванння даної опції:

- по – перше це економить час платників податків, адже не потрібно відвідувати податкову інспекцію та витрачати час на подання звітності;

- по - друге всі звіти автоматично перевіряються на наявність арифметичних помилок;

- платник податків отримує підтвердження доставки звітності (отримання квитанцій).

Валентина Коновал наголосила, що платник податків отримує можливість провести звірку по платежах та відслідкувати наявність податкового боргу.

Для подання звітності в електронному вигляді необхідно отримати ключ електронного цифрового підпису в одному з Акредитованих Центрів сертифікації ключів та зареєструватися в Електронному кабінеті платника податків. Вхід до Електронного кабінету за адресою : http://cabinet.sts.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС.

Платникам податків було надано практичне роз’яснення як саме здійснювати вищевказані операції та надано відповіді на запитання.

Яготинська ДПІ ГУ ДПС у Київській області