Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня - вересня 2021 року платниками Броварського району сплачено до бюджетів усіх рівнів понад 3,9 млрд. грн. податків та зборів

опубліковано 05 жовтня 2021 о 11:28

Протягом січня - вересня 2021 року платниками Броварського  району сплачено до бюджетів усіх рівнів понад  3,9  млрд. грн. податків та зборів.

Так,  до державного бюджету  мобілізовано  2 млрд. гривень. Переважну частину надходжень забезпечено за рахунок сплати: 1,1 млрд. грн. податку на додану вартість,  526,6  млн. грн. податку на  доходи фізичних осіб та  291  млн. грн. податку на прибуток.

Місцеві бюджети ОТГ  Броварського району  з початку року  отримали понад 1,9 млрд. грн. за рахунок сплати суб’єктами господарювання та громадянами:

- 1,3 млрд. грн. податку на доходи фізичних осіб;

- 193  млн. грн. плати за землю;             

- 285,5 млн. грн.  єдиного  податку на підприємницьку діяльність. При цьому, необхідно зазначити, що переважну частину надходжень єдиного податку, а саме 84,5%, сплачено підприємцями - фізичними особами.

Крім того, з початку поточного року юридичними та фізичними особами сплачено до місцевих бюджетів ОТГ Броварського району 65,3 млн. грн. податку на нерухоме майно відмінене від земельної ділянки. Зокрема, 9,5 млн. грн. – сплачено громадянами – власниками нерухомого майна.

Сформовані  за рахунок вищезазначених надходжень фінансові ресурси місцевих бюджетів, безпосередньо впливають на фінансові можливості місцевого самоврядування щодо виконання власних повноважень та створення умов для забезпечення життєво важливих потреб та законних інтересів населення.

Броварський сектор організації роботи

організаційно - розпорядчого управління ГУ ДПС у Київській області