Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти гостили у Центрі обслуговування платників Бородянської ДПІ

опубліковано 05 жовтня 2021 о 11:31

Нещодавно, за ініціативою Бородянської  ДПІ Головного управління ДПС у Київській області та Немішаївського фахового  коледжу Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України  проведено зустріч  начальника Бородянської ДПІ зі студентами коледжу.

Метою таких заходів є виховання податкової культури та сприяння профорієнтації студентів і учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Юлія Титенко привітала присутніх і висловила впевненість, що діалог буде цікавим та корисним.

«Податкова служба завжди приділяє особливу увагу комунікаціям з молоддю. І це зрозуміло, адже саме молоде покоління – це майбутнє нашої країни.

Екскурсія традиційно розпочалася з відвідування Центру обслуговування платників Бородянської державної податкової інспекції Головного управління  ДПС у Київській області.

Особливу увагу приділено питанням, пов’язаним із працею в органах державної податкової служби. Молоду аудиторію ознайомлено з вимогами до фахівців, які мають бажання влаштуватися на роботу до податкової служби, і правилами етичної поведінки в органах ДПС.

На власні очі студенти побачили процес надання податківцями адміністративних послуг, відчули себе у ролі платника податків, дізналися про електронні сервіси ДПС, можливість отримання податкової інформації через електронний кабінет.

Студенти  не тільки  ґрунтовно  ознайомилися зі специфікою роботи сучасної податкової системи України та регіону, але ставили  актуальні  питання щодо оподаткування суб’єктів підприємницької  діяльності.

Зустріч проходила в формі діалогу, в теплій, щирій, дружній атмосфері. Студенти отримали відповіді на багаточисельні запитання  щодо окремих аспектів діяльності податкової служби та сервісних послуг ДПС.

На завершення Юлія Сергіївна побажала студентам бути успішними, досягати омріяної мети, щоб у майбутньому стати гідними громадянами і сумлінними платниками податків та має надію, що після закінчення навчання, випускники вузу, поповнять лави саме податкової служби регіону.