Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з громадською організацією «Підприємці міста Фастова»

опубліковано 30 грудня 2021 о 14:45

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, а саме застосування реєстраторів розрахункових операцій в роботі фізичних осіб – підприємців в поточному році та новацій на 2022 рік начальницею Фастівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Наталією СТОЦЬКОЮ проведена робоча зустріч з представниками громадської організації «Підприємці міста Фастова».

Під час заходу керівник податкової інспекції розповіла присутнім які платники мають обов’язково застосовувати РРО та/або ПРРО з 01.01.2022 року.

Як зазначила Наталія СТОЦЬКА, відповідно до п.61 підрозділу “Перехідні положення” Податкового кодексу України, для фізичних осіб - підприємців, що перебувають на спрощеній системі оподаткування та є платниками єдиного податку другої - четвертої груп застосування ПРРО та/або ПРРО є обов’язковим.

В ході проведення зустрічі  фахівці інспекції ознайомили присутніх з перевагами у застосуванні РРО та/або ПРРО при веденні господарської діяльності – це робота в легальному полі, автоматизація процесів підрахунку доходів, автоматизований контроль за асортиментом товарів та ін.

У ході діалогу також розглянуто алгоритм застосування РРО.

Фастівський сектор організації роботи