Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками ЦОП Києво-Святошинської ДПІ протягом 2021 надано відвідувачам близько 12725 безоплатних адміністративних послуг

опубліковано 10 січня 2022 о 14:00

Видано платникам податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників 8626 карток.

Видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків 811 громадянам.

Проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 6894 ФО-підприємців. Надано 5577 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Проведено реєстрацію  платників податку на додану вартість 567 суб’єктам господарювання.

Надано 893 витягів з реєстру платників податку на додану вартість.

Працівниками центру обслуговування платників податків Києво-Святошинської ДПІ за 2021 року  зареєстровано   606 реєстраторів розрахункових операцій та 2132 книг обліку розрахункових операцій.

Центр обслуговування платників Києво-Святошинської ДПІ наголошує, перелік адміністративних послуг, які надаються можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.