Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи Центру обслуговування платників Згурівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області за січень-грудень 2021 року

опубліковано 10 січня 2022 о 14:02

Працівниками Згурівської ДПІ в Центрі обслуговування платників здійснюється сервісне обслуговування платників податків; реєстрація та ведення обліку платників податків і платників єдиного внеску, об’єктів оподаткування та об’єктів,  пов’язаних з оподаткуванням; формування та ведення Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; своєчасне приймання та комп’ютерна обробка податкової та іншої звітності; проводиться інформаційно - роз’яснювальна робота щодо правильності розрахунку податків та заповнення декларацій; надаються адміністративні послуги.

Загальна кількість звернень щодо надання адміністративних послуг за січень-грудень 2021 року становить 2620, при цьому переважна більшість адмінпослуг надана безпосередньо в Центрі обслуговування платників.

Найбільш запитуваною адміністративною послугою є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. Зокрема, в січні – грудні ц.р. громадянам видано 1637 картки, у тому числі у грудні – 162 карток; 283 громадянам видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, у тому числі у грудні - 15 громадянам.

Також найбільш вагомими є адміністративні послуги по опрацюванню  документів платників єдиного податку. Так з початку року зареєстровано 130  платників єдиного податку, у тому числі у грудні – 25, видано 99 витягів з реєстру платників єдиного податку, у тому числі у грудні - 11.

В січні-грудні 2021 року зареєстровано:

-  реєстраторів розрахункових операцій — 105;

-  книг обліку розрахункових операцій — 105;

-  розрахункових книжок - 50.

З початку року суб’єктам господарювання видано 16 витягів з реєстру платників податку на додану вартість.