Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати сервісного обслуговування платників Тетіївською ДПІ у січні – липні 2022 року

опубліковано 09 серпня 2022 о 14:34

Станом на 01 серпня 2022 року на податковому обліку в Тетіївській ДПІ ГУ ДПС у Київській області перебуває 529 юридичних осіб та 1209 фізичних осіб-підприємців. 

За 7 місяців 2022 року фахівцями Центру обслуговування платників Тетіївської ДПІ  розглянуто 1121 звернення громадян, щодо надання адміністративних послуг, з них 193  надійшло в електронній формі. Надано протягом звітного періоду 1074 адміністративні  послуги.

Найбільш запитуваною адміністративною послугою була видача реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспортів – надано 727 таких послуг.

Також  громадяни отримали 60 довідок з державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 26 книг обліку розрахункових операцій, 15 розрахункових книжок, 16 реєстраторів розрахункових операцій.

Разом з тим, зареєстровано платниками єдиного податку 86 суб’єктів підприємницької діяльності, надано 95 витягів з реєстру платників єдиного податку, 21 витяг  з реєстру платників ПДВ.

Окрім надання адміністративних послуг, працівниками ЦОП Тетіївської ДПІ платникам та громадянам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо використання  програмного забезпечення для поданої звітності в електронному вигляді та на магнітних носіях, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборі, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, окремих питань щодо кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, застосування РРО/ПРРО та користування електронними сервісами ДПС.

В Центрі обслуговування платників розміщено стенди на яких завжди платники можуть отримати актуальну інформацію щодо обліку платників, надання адміністративних послуг, зразки заповнення заяв та документів, актуальну інформацію з питань оподаткування, демонструються інформаційно-роз’яснювальні відеоматеріали.

Інформацію з питань режиму роботи ЦОП  Тетіївської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати також за телефоном модератора - (04560)5-18-22.

Тетіївська ДПІ