Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про застосування РРО та /або ПРРО розповідали на семінарі в Тетіївській ДПІ

опубліковано 29 серпня 2022 о 10:33

Нещодавно, в приміщенні Тетіївської ДПІ Головного управління ДПС у Київській області заступником начальника Чехіркіним Олексієм проведено черговий семінар-тренінг для платників податків на тему: «Застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій».

На семінарі присутніх ознайомлено з інформацією про категорії підприємців,які зобов’язані  застосовувати  РРО/ПРРО та вести облік товарів, що знаходяться у місці продажу, і підтверджувати такі товари первинними документами. Розповіли платникам про програмний реєстратор розрахункових операцій та його фіскальні функції.

Крім того, присутнім наголошено, що триває кампанія одноразового добровільного (спеціального) декларування. Одноразове добровільне декларування - це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України  та/або за її межами, якщо  такі активи фізичної особи були одержані (набуті) нею за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню  в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства. Добровільне декларування проводиться з 1 вересня  2021 року до 1 березня 2023 року та передбачає сплату збору з одноразового(спеціального) добровільного декларування.

Тетіївська ДПІ