Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємцям Фастівщини про реєстрацію програмного РРО

опубліковано 27 вересня 2022 о 14:04

У Фастівській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Київській області  цими днями відбулася робоча зустріч щодо реєстрації програмного РРО. У заході взяли участь начальниця Фастівської ДПІ Наталія Стоцька та підприємці Фастівщини.

Під час заходу начальниця ДПІ докладно проінформувала присутніх, що наряду з використанням  класичних РРО, ДПС України пропонує безкоштовне програмне рішення для використання суб'єктами господарювання ПРРО. Програмний РРО – програмний, програмно-апаратний або програмно-технічний комплекс у вигляді технологічного та/або програмного рішення, що використовується на будь-якому пристрої та в якому фіскальні функції реалізовані через фіскальний сервер контролюючого органу і який призначений для реєстрації розрахункових операцій при продажу товарів (наданні послуг), операцій з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі та/або реєстрації кількості проданих товарів (наданих послуг), операцій з приймання готівки для подальшого переказу.

Наталія Стоцька звернула увагу підприємців на полегшення процесу реєстрації, рекомендуючи використовувати матеріали банеру «Програмні РРО» (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/), у якому містяться покрокові інструкції зі встановлення та налаштування ПРРО, відеоуроки щодо реєстрації ПРРО.

Насамкінець очільниця інспекції акцентувала, що сьогодні сумлінна сплата підприємцями податків є надійним фінансовим тилом для економіки нашої країни, для підтримки ЗСУ, а відтак і наближення перемоги.

Наголосила, що податкова служба готова йти  назустріч платникам податків та посилювати комунікацію у форматі діалогу, зокрема  в площині  комунікаційної платформи (kyivobl.ikc@tax.gov.ua ) для обговорення актуальних питань  податкового законодавства .

Фастівська ДПІ