Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Ставищенською ДПІ за 9 місяців поточного року

опубліковано 24 жовтня 2022 о 14:24

Фахівцями Ставищенської ДПІ з початку 2022року розглянуто 1589 звернень громадян щодо надання адміністративних послуг, надано 1514 безоплатні адміністративні послуги, в тому числі в електронному вигляді 372. Зокрема, видано карток платників податків та внесення змін до реєстраційного номера облікової картки платника податків Державного реєстру фізичних осіб – платників податків 863. Також з початку року надано 121 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; видано 132 витяги з реєстру платників єдиного податку; проведено реєстрацію (перереєстрацію) 65реєстраторів розрахункових операцій та реєстрацію 105 книг обліку розрахункових операцій, проведено реєстрацію 44 розрахункових книжок з початку року.

Окрім того, спеціалістами ЦОП з початку року видано 3 Довідки на підтвердження статусу податкового резидента України.

З початку року суб’єктам господарювання видано 12 витяги з реєстру платників податку на додану вартість.

Окрім надання адміністративних послуг, працівниками ЦОП Ставищенської ДПІ платникам та громадянам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для поданої звітності в електронному вигляді та на магнітних носіях, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, окремих питань щодо кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, застосування РРО/ПРРО та користування електронними сервісами ДПС.

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію з питань режиму роботи ЦОПу Ставищенської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати також за телефоном модератора - (04564) 2-22-44 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua

Ставищенська ДПІ