Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ірпінська ДПІ провела черговий сеанс «Гаряча лінія»

опубліковано 27 жовтня 2022 о 15:58

Начальник Ірпінської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Лілія Суліма провела сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія»  на тему: «Електронні сервіси ДПС України. Можливості сервісу «Електронний кабінет платника податків». Добровільне декларування активів громадян».

Під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» громадяни цікавилися , хто може скористатись одноразовим добровільним декларуванням, які об’єкти підпадають під одноразове добровільне декларування, чи є подання декларації обов’язковим, що декларування активів здійснюється виключно за бажанням громадянина, який має право на таке декларування і реалізація таких законодавчих змін – це спосіб цивілізованої легалізації активів, які були приховані від оподаткування, також в декларації не зазначається інформація про джерела набуття декларантом об’єктів декларування.

В ході телефонної розмови платникам роз’яснили порядок входу в «Електронний кабінет платника» та використання загальних можливостей приватної частини Електронного кабінету, а саме: перегляд особистої інформації (реєстраційних та облікових даних); перегляд стану розрахунків з бюджетом; надсилання в електронному вигляді листів; надсилання в електронному вигляді сервісних запитів за встановленими формами та отримання інформації; подання в електронному вигляді податкової та статистичної звітності; перегляд раніше поданої звітності; перегляд квитанцій про приймання та обробку податкової звітності, інформаційних повідомлень, кореспонденції тощо.

На всі поставлені питання в ході « гарячої лінії» були надані вичерпні відповіді та роз’яснення в межах чинного законодавства України.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа:kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській областіhttps://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua

Ірпінська ДПІ