Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оформлення та видача довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи

опубліковано 28 жовтня 2022 о 15:12

Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що Порядком оформлення і видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (про сплату або відсутність податкових зобов'язань) затвердженого наказом МФУ від 13.06.2017 №568, визначено механізм оформлення і видачі контролюючими органами довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (про сплату або відсутність податкових зобов’язань) (далі - Довідка).

Довідка видається безоплатно на підставі:

- заяви платника податків про видачу Довідки за формою, наведеною у додатку до цього Порядку (далі - Заява);

- податкової декларації про майновий стан і доходи (далі - податкова декларація).

Заява та податкова декларація подаються платником податків (уповноваженим представником) до контролюючого органу за місцем податкового обліку, а тими платниками податків - фізичними особами (крім самозайнятих осіб), які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання (тимчасово переміщені особи),- до будь-якого контролюючого органу.

Відповідно до пункту 179.3 статті 179 розділу IV Кодексу платники податку - резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов’язані подати до контролюючого органу податкову декларацію не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.

Довідка видається у паперовій та/або електронній формах. Довідку у паперовій формі отримує безпосередньо платник податків (уповноважений представник) за місцем податкового обліку, а тим платникам податків - фізичним особам (крім самозайнятих осіб), які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання (тимчасово переміщені особи),- контролюючим органом, до якого подано Заяву, за умови підтвердження задекларованих у декларації сум.

Довідка в електронній формі видається з дотриманням вимог, встановлених розділом II Кодексу.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа:kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській областіhttps://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua

Білоцерківська ДПІ