Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Білоцерківщина: Зустріч з платниками ПДВ

опубліковано 04 листопада 2022 о 12:47

Днями з метою ознайомлення платників податку на додану вартість із змінами, що внесені до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1154, податківцями територіального підрозділу ГУ ДПС у Київській області проведено зустріч із бізнесом Білоцерківщини.

На початку зустрічі начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Ольга ШУЛЬГА ознайомила з введеними новаціями та детально розповіла алгоритм дій підприємств в разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. В ході обговорення проблемних питань, детально обговорили правила заповнення Таблиці даних платника податку на додану вартість та критерії ризиковості.

Також наголосила, що податкова служба оптимізує підтримку прозорого результативного діалогу з громадськістю та бізнес-спільнотою, поширюючи роботу Комунікаційної платформи на регіони України.

Для оперативності взаємодії та діалогу, Головне управління ДПС у Київській області створило окрему скриньку kyivobl.ikc@tax.gov.ua куди надсилаються листи та звернення. Відповідно, координатор платформи визначає формат відповіді та дату проведення зустрічі з фахівцями структурних підрозділів.

Білоцерківський відділ податків
 і зборів з юридичних осіб