Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки діяльності Білоцерківської ДПІ за основними напрямками - жовтень 2022 року

опубліковано 14 листопада 2022 о 13:38

Білоцерківською ДПІ ГУ ДПС у Київській області створюються сприятливі умови для платників податків, з метою якісного надання адміністративних послуг, постійно проводиться роз’яснювальна робота щодо впровадження податкових новацій та реалізації пріоритетних напрямків податкової політики.

За жовтень 2022 року кількість наданих адміністративних послуг працівниками Білоцерківської становить –736, із них:

Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків –525;

Внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта – 2;

Видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків –55;

Реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 20;

Реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 64;

Реєстрація розрахункових книжок –51;

Надання витягу з реєстру платників податку на додану вартість –19;

Серед фізичних осіб – підприємців актуальною є послуга з видачі витягу з реєстру платників єдиного податку –259, (в тому числі в електронному вигляді 222); та послуга з реєстрації платника єдиного податку - 317 (в електронному вигляді – 284).

За жовтень 2022 року Білоцерківською ДПІ було видано 7 довідок – підтвердження статусу податкового резидента України.

В Центрі обслуговування Білоцерківської ДПІ постійно надаються рекомендації з питань використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника». Надається практична допомога щодо подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет та інші можливості при його використанні.

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію з питань режиму роботи Білоцерківської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04563)9-12-27 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua.

Білоцерківська ДПІ