Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками ПДВ на Бучанщині

опубліковано 15 листопада 2022 о 10:41

Нещодавно начальник Бучанського відділу податків і зборів юридичних осіб Сергій Береговий  управління оподаткування юридичних осіб провів засідання «круглого столу» з платниками податків та представниками громадських організацій Бучанщини на тему: «Новації податкового законодавства в умовах воєнного стану. Зміни у законодавстві щодо реєстрації податкових накладних». Під час заходу фахівець ознайомив присутніх з Порядком реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування в ЄРПН, затверджений Постановою КМУ від 11.12.2019 №1165 та із змінами, що внесені до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1154.

На зустрічі начальник Бучанського відділу податків і зборів з юридичних осіб Сергій Береговий ознайомив з введеними новаціями та розповів про алгоритм дій підприємств в разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. Детально ознайомив присутніх із змінами щодо порядку заповнення таблиці даних платника податку та подання повідомлення та копій документів з поясненнями у разі зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН.

Наприкінці зустрічі керівник відділу зауважив, що податкова служба оптимізує підтримку прозорого результативного діалогу з громадськістю та бізнес-спільнотою, поширюючи роботу Комунікаційної платформи на регіони України.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа:kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській областіhttps://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua

Бучанський відділ податків
і зборів з юридичних осіб