Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перехід на спрощену систему оподаткування 4 групи на «гарячій лінії» у Борисполі

опубліковано 12 січня 2023 о 16:22

Нещодавно у Бориспільському відділі податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» за участі начальниці відділу Наталії Дігтяр.

Наталія Дігтяр в ході сеансу «гарячої лінії» повідомила, що для щорічного підтвердження статусу платника єдиного податку сільськогосподарські товаровиробники мають подати до 20 лютого пакет документів, визначений пп. 298.8.1 ПКУ, а саме: загальну податкову декларацію щодо всієї площі земельних ділянок – контролюючому органу за своїм місцезнаходженням, звітну податкову декларацію окремо щодо кожної земельної ділянки – контролюючому органу за місцем розташування такої земельної ділянки, розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробництва та  відомості про наявність земельних ділянок – контролюючим органам за своїм місцезнаходженням та/або за місцем розташування земельних ділянок.

Крім того, було акцентовано увагу платників на причинах анулювання реєстрації платника єдиного податку, термінах подання звітності та затверджених форм звітності.

На всі питання платників було надано ґрунтовні відповіді.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа:kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській областіhttps://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua

Бориспільський відділ податків і зборів
з юридичних осіб управління оподаткування
юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області