Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетіївська ДПІ: Сервісне обслуговування платників у 2022 році

опубліковано 13 січня 2023 о 08:55

Станом на 01 січня 2023 року на податковому обліку в Тетіївській ДПІ ГУ ДПС у Київській області перебуває 530 юридичних осіб та 1212  фізичних осіб-підприємців. 

За 12 місяців 2022 року фахівцями Центру обслуговування платників Тетіївської ДПІ  розглянуто 2132 звернення громадян щодо надання адміністративних послуг, з них 332  надійшло в електронній формі. Надано протягом  звітного періоду 2069 адміністративних послуг. За грудень надано 237 адміністративних послуг, в тому числі засобами телекомунікаційного зв’язку 21.

Найбільш запитуваною адміністративною послугою була видача реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспортів – надано 1407 таких послуг. Також  громадяни отримали 119 довідок з державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 41 книгу обліку розрахункових операцій, 22 розрахункові книжки, 24 реєстратора розрахункових операцій. Разом з тим, зареєстровано платниками єдиного податку 139 суб’єктів підприємницької діяльності, надано 222 витяги з реєстру платників єдиного податку, 33 витяги з реєстру платників ПДВ. Видано 6 довідок про подану декларацію про майновий стан і доходи, 2 довідки про підтвердження статусу податкового резидента України.

За рік прийнято 8925  декларацій та звітів, в т. ч. в електронному вигляді (засобами телекомунікаційного зв’язку) прийнято 8846 (99,1 відс.), в паперовому вигляді  79  (0,9 відс.) декларацій.

Окрім надання адміністративних послуг, працівниками ЦОП Тетіївської ДПІ платникам та громадянам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо використання  програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді та на магнітних носіях, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, окремих питань щодо кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, застосування РРО/ПРРО та користування електронними сервісами ДПС.

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію з питань режиму роботи Тетіївської  ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04560)5-18-22, (04560)5-15-42 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській областіhttps://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua

Тетіївська ДПІ